BGroom

Att hitta en bacgammon sajt på nätet idag som erbjuder spel om pengar är inte å lätt som det en gång var. Bara ett få tal har överlevt men vem vet, det som är så unikt emd backgammon är att spelets populäritet gå i periodvis ocha alltid gjort så.

BGroom kallar sig själv för nummer ett i backgammon på nätet, och det är dom kanske, speciellt när det gäller spel om pengar. I denna recension tar vi en djupare titt på BGroom och varför du ska spela backgammon just där eller inte.

Av de få språk som sidan har översatts till så finns faktiskt svenska listat , och det känns ju bra att sajten blivit översatt. Men när man väl klickar runt på sajten så ser man att den bara delvis översatts till svenska.  För att komma igång med spelandet så måste man tyvärr göra en nedladdning. Det är lite konstigt att man idag 2015 ska behöva ladda ner en mjukvara till sin dator för att spela ett förhållandevis ganska enkelt spel.

Bonusar

Vi svenskar är vana vid att få ta del av ett bonuspaket när vi gör en första insättning, men här lyser en bonus ganska friskt med sin frånvaro. Jag klickade på kampanjer i topp menyn, men där fans det ingen beskrivning av välkomstbonus. Istället såg jag att i flödet till höger annonseras olika bonusar. En av dessa är upp till 30% välkomtbonus. Dvs. sätter du in 10 EUR så lägger då på ytterligare 30% vilket är 3 EUR. Jag vet j om denna bonus gäller fortfarande, eftersom det var ett tag sedan jag fick min, och hela sidan ser inte så jätte uppdaterad ut.

Betalningsmetoder och support

Du kan använda dig av ledande online betalningslösningar på BGroom. Är du en aktiv casinospelare så har du nog redan konto på vissa av dessa. Tex. Neteller och UKash. Även Visa och Mastercard går bra.

Supporten är bergränsad, här vinns varken telefon nummer eller chat. Får du problem, så gäller det att du har koll på vad det är för problem du har och att du väljer rätt email address. Jag rekommenderar att du skriver på engelska för att få ett så snabbt och tydligt svar som möjligt.

Sammanfattning

Är det pengar du vill spela för så är det värt att testa BGroom. Gör ingen större insättning, testa först, så att spelarna är på just din nivå.  Om du bara vill spela för skojs skull uta riktiga pengar, då rekommenderar jag att du laddar ner en av apparna som jag skriv i den andra artikeln istället.

Lycka till med ditt spelande.